SPECIALISTISCHE TECHNIEKEN EN TARIEVEN

Wilt u een afspraak maken?
Stuur een email naar voet-plus@outlook.com

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW

 

VILTAPPLICATIES   v.a.  € 28,75
Naast confectieartikelen om pijnlijke plekken drukvrij te leggen, kan zonodig ook een viltapplicatie worden gemaakt. Een op maat gemaakte applicatie kan maximaal 1 week gedragen worden in alle -  goed passende - schoenen.
 

 

 

ORTHESE v.a.  € 38,70
Een orthese heeft als doel het permanent ontlasten van drukplekken, met name aan en tussen de tenen. Een orthese kan in alle -  goed passende -  schoenen worden gedragen.

 

 


NAGELPROTHESE  € 44,30
Een nagelprothese dient voor deprofessionele behandeling van nagels die door verschillende oorzaken niet goed groeien (traumanagels), . Deze techniek wordt ook gebruikt om gescheurde nagels, te ver weggeknipte nagelhoeken of op een andere manier beschadigde nagels te repareren en lelijke nagels te camoufleren Een nagelprothese geeft het aanzien van een normale nagel.


 

NAGELBEUGELS 
Een nagelbeugel kan o.a. worden toegepast bij ingroeiende nagels tengevolge van verkeerd knippen of afwijkende nagelgroei. Er zijn verschillende soorten nagelbeugels. In alle gevallen geldt dat het dragen van een nagelbeugel geen pijn doet en in vrijwel alle schoenen gedragen kan worden.

 

NAGELBEUGEL NORMAAL,  KUNSTSTOF/STAAL   € 45,50
NAGELBEUGEL EXTRA ZWAAR,  OMEGA / UNIBRACE  € 72,20


Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid.

Algemene Voorwaarden en Privacybeleid