Behandeling van voetwratten

Met de Cryopen kunnen voetwratten veilig en effectief worden verwijderd, omdat de wrat  gecontroleerd vernietigd wordt  door nauwkeurige toepassing van bevriezing.  Bij behandeling met de CryoPen wordt bevriezing nl. heel gericht toegepast. Dit voorkomt onnodige beschadiging en er wordt nauwelijks pijn ervaren in tegenstelling tot de behandeling met vloeibare stikstof, waarbij de behandeling vaak als pijnlijk ervaren wordt. De behandeling wordt daarom ook door kinderen goed verdragen.

Werkwijze 

Iedere week vindt  een behandeling plaats. De afspraken daarvoor worden in overleg met u ingepland. De bevriezing gaat heel snel en daardoor is de behandeling vrijwel pijnloos.  De tijdsduur van de bevriezing is afhankelijk van de diepte van het wratweefsel, maar bedraagt gemiddeld  10 - 15 seconden per keer.  Meestal zijn 3 behandelingen voldoende om de  wrat te laten verdwijnen. Daarna volgt een periode van drie weken rust.  Bij erg hardnekkige wratten kan de hele cyclus eventueel worden herhaald. Voor een beter resultaat wordt eventueel eelt dat de wrat bedekt,  éérst  verwijderd. 

De CryoPen  is een effectieve behandeling en geschikt voor (voet)wratten tot een doorsnee van 20 mm. Er is geen specifieke nazorg nodig, want er ontstaan geen blaren of wonden. 

Kosten

De behandelingen met de CryoPen wordt niet vergoed door de zorgverzekering.  De kosten van een behandeling kunt u vinden op de pagina waar ook onze andere behandelingen staan.

 

Wratbehandeling met Cryopen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid.

Algemene Voorwaarden en Privacybeleid